Visinski radovi

Profesionalna izvedba visinskih radova na teško dostupnim mjestima, s iskusnim zaposlenicima koji koriste kvalitetnu opremu kako bi osigurali maksimalnu sigurnost i pouzdanost.

Više informacija o usluzi

Naša tvrtka, Terratech d.o.o., pruža profesionalne visinske radove na teško dostupnim mjestima, osiguravajući sigurnost i efikasnost.

S našim iskusnim timom visinskih radnika, koji ima višegodišnje iskustvo u ovoj specijaliziranoj djelatnosti, možete biti sigurni da će vaš projekt biti obavljen s najvišom stručnošću i preciznošću. Naši visinski radnici imaju bogato iskustvo u raznim zahtjevnim projektima, što nas čini pouzdanim izborom za sve vrste visinskih radova. Također, ponosimo se svojim velikim portfeljem uspješno obavljenih poslova i zadovoljnih klijenata.

Naši visinski radovi dostupni su na području Hrvatske i zemljama Europe. Bez obzira na lokaciju ili obim projekta, prilagođavamo se vašim potrebama i osiguravamo izvanredne rezultate. 

Bazeni Kantrida

Visinski_radovi_Terratech_doo_bazen_Kantrida_Rijeka

Visinski radovi postavljanja i skidanja balona iznad bazena u sportskom kompleksu Kantrida, Rijeka. Naš stručni tim s dugogodišnjim iskustvom osigurava sigurnu i pouzdanu izvedbu ovog zahtjevnog projekta.

Godina: 2023.